Le Buala, maison d'hôtes * 3, cami deth Pè dera Costa * 65200 Antist / Bagnères-de-Bigorre
tel +33 (0)5 62 452671 * info@lebuala.com

Onze kamers

Sfeervolle kamers met eigen badkamer uitgerust met een apart toilet, wastafel en ruime douche met rainshower. De kamers hebben een zuid-gericht balkon met zicht op de Pyreneeën. De kamers krijgen elke dag een service-beurt.

In ons huis wordt niet gerookt, wij vragen onze gasten om buiten te roken.

Net als onze maison d'hôtes en de straatnamen in ons dorp hebben onze kamers een naam in de streektaal (le patoi) gekregen.

_________________

L'estive

De rust en kalmte van een "bergweide" in een stralende ochtendzon. Een kleurenpalet van frisgroen gras met grijze leisteen en rotsblokken, overgoten door de warme zonnestralen. L'estive bied je deze rust en laat je genieten in een tikkeltje retro met modern comfort.

Kamer met groot bed (180 x 200).

     

 

 

 

 

   

 

 

 

 

L'agòr 

"Herfst" in de Baronnies en de bossen op de heuvels geeft een scala van tinten geel, bruin en rood . De oude natuurstenen schoorsteen zorgt voor een rustiek accent, een duobad naast de inloopdouche voor een extra wellness touch.

Kamer met groot bed (180 x 200) of 2 twins.
Een extra bed bijplaatsen is mogelijk.
 

 

     

 

 

 

  

   

 

 

 

 
Lou Canau 

 

Naar het riviertje dat door ons dorpje stroomt le "Canal" d'Alaric.  's Avonds hoor je het water ruisen. Een knus nestje op de vroegere hooizolder, met zicht op de Pic du Midi. Aparte badkamer met grote douche, bad en separaat WC

Kamer met groot bed (180 x 200).