Le Buala, maison d'hôtes * 3, cami deth Pè dera Costa * 65200 Antist / Bagnères-de-Bigorre
tel +33 (0)5 62 452671 * info@lebuala.com

 Le Buala, een B&B aan de voet van de Pyreneeën.
Geniet van een prachtig natuurgebied.

 

terras tuin

 

Wij verwelkomen jullie graag in onze deels gerenoveerde hoeve om deze prachtige omgeving te ontdekken.
Bezoek onze kamers, de tarieven en beschikbaarheid vind je
hier

Er is zoveel meer te beleven dan de alom bekende trekpleisters als de Col du Tourmalet, het bedevaartsoord Lourdes, het keteldal Cirque du Gavarnie.

Voor de meer ervaren fietsers zijn er nog de Col d'Aspin, de Hourquette d'Ancizan, Aubisque... maar ook de minder geoefende fietsers kunnen door de prachtige Baronnies hun hartje ophalen. Voor de moutainbikers zijn diverse parcours voorzien.

Wandelaars en stappers vinden er 'ballades en randonnées' in verschillende niveau's om je grenzen te verleggen of tot rust te komen in een prachtige natuurgebied met verrassende hoekjes en plekjes. Ook golfers kunnen hier hun hartje ophalen. Golf Bagnère-de-Bigorre op slechts 3 km en ook in Lourdes, Tarbes en Lannemezan kan je een balletje slaan.

Tussen de enorme wanden van de keteldalen Troumouse of Gavarnie voel je je zo nietig, om zo stil van te worden als in de basiliek van Lourdes en dat gevoel krijg je ook in de grotten van Lesponne, Médous ....

Oude bastides of het chateau de Mauvezin, waar wekelijks een middeleeuws steekspel wordt opgevoerd voeren je terug in de tijd. Diverse dierenparken, van marmotten tot de grotere vogelsoorten ..... kom en ontdek de Franse Pyreneeën en Le Buala !
Hier vind je de links om onze regio te ontdekken

_________Logeren bij Belgen________

Regelmatig bieden wij speciale arrangementen aan: sneeuwschoenwandelen, Pic du Midi, georganiseerde regionale wandelingen.
Vraag vrijblijvend info of kijk op onze Facebookpagina
http://www.facebook.com/lebuala?ref=hl

zicht op Montgaillard

 

 

B&B Frankrijk – Chambre d hotes in frankrijk - Pyreneeën frankrijk - Antist midi pyrenees - Wandelen pyreneeen – Fietsen in Pyreneeën – rust genieten frankrijk - Antist Pyreneeen - Aan de voet van de pyreneeen – Col d’Aspin - Pyrenees - Hautes pyrenees - vakantie pyreneeen - Vakantiewoning pyreneeen - B&B pyreneeen – B&B zuid frankrijk - Fietsvakantie pyreneeen – Aquensis – Logeren bij Vlamingen - Wellness Pyreneeën - Antist – Golf Bagnères de Bigorre- Fietsvakantie pyreneeën - Vakantie rust natuur -  lebuala - Vakantie wandelen pyreneeen Lourdes – Bagnères-de-Bigorre – Luxe B&B frankrijk – chambre d’hotes in de pyreneeen - Golfen Pyreneeen - Thermen pyreneeën - Antist Hautes Pyrenees - wielervakantie in de Pyreneeen – Pic du Midi – Tarbes - Cols in zuid frankrijk - Tourmalet pyreneeen - Pau - Vakantie in de Franse Pyreneeën – Cirque de Gavarnie logeren bij Belgen - b&b frankrijk bij belgen